Vlieland huisje huren

Vakantiehuis Goudmeesje

Op een kleine 200 meter van het strand bevindt zich een van de gezelligste vakantiehuisjes op Vlieland. Vakantiehuis Goudmeesje ligt midden in Duinkersoord, een mooi duingebied wat een belangrijke bijdrage levert aan de rust en ruimte tijdens je vakantie op Vlieland.

Het huisje zelf

Het vakantiehuisje Goudmeesje kent in totaal 3 slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer staat een stapelbed in en de derde slaapkamer vind u een eenpersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douche.

Het huisje is wat interieur betreft vrij nieuw, netjes en sfeervol. Door het nieuwe interieur is er in dit vakantiehuisje bijvoorbeeld ook een vaatwasser te vinden. Een gezellig openhaard in de zithoek maakt het ook tijdens de wintermaanden goed vertoeven op Vlieland. In de zomermaanden kan men heerlijk gebruik maken van het terras, deze is namelijk op het zuiden gericht en er is bij het huisje voldoende meubilair aanwezig om tijdens de warmere dagen van de zon te kunnen genieten.

Huisdieren zijn toegestaan

Mocht je de hond of je kat mee willen nemen op vakantie dan is dat bij deze accommodatie op Vlieland mogelijk. Het huisje heeft in haar reglement opgenomen dat er maximaal 1 huisdier tijdens de geboekte vakantie in het huisje mag verblijven. Dit moet echter wel aan worden gegeven bij het boekingsproces, dit heeft namelijk nog wel bijkomende kosten tot gevolg.